E-mail: info@logofun.be
0497 94 48 12

Lisa Cardinael

Logopediste - leer, taal en articulatieproblemen of stoornissen

Mijn naam is Lisa Cardinael. In juni 2020 behaalde ik mijn Professionele Bachelor in de Logopedie aan de Hogeschool van Gent. Tijdens mijn opleiding kwam ik terecht in het buitengewoon kleuter- en lager onderwijs waar ik in contact kwam met kinderen met lichamelijke en mentale beperkingen, kinderen met gedragsproblemen, AutismeSpectrumStoornis (ASS), gehoorstoornissen, enz… Daarnaast ben ik ook terecht gekomen in een multidisciplinaire praktijk waar ik voornamelijk in contact kwam met kleuters en lagereschoolkinderen met leer-, taal- en articulatieproblemen of -stoornissen.

Tijdens mijn opleiding heb ik reeds enkele cursussen gevolgd, zoals een 3-daagse workshop “Autisme” aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en “Cursus Vlaamse Gebarentaal” bij SIGvzw. Ook nu ik in het werkveld sta, streef ik ernaar om mezelf te blijven bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de wereld van de logopedie.

In augustus 2020 ben ik bij Logofun aan de slag gegaan. Ik behandel er kinderen met leer-, taal- en articulatieproblemen of -stoornissen.

 

Vanaf 2020 werk ik ook als ondersteuner in verschillende scholen met kinderen met ASS, gedragsmoeilijkheden en leerproblemen. Hier ondersteun ik zowel de leerling als de leerkracht en/of het schoolteam.

Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging van Logopedisten.

Gedeconventioneerd